Doneaza

Donează prin transfer bancar sau redirecționează 3,5% din impozitul pe venit

Datele pentru completarea ordinului de plată sunt următoarele:

Beneficiar: Fundația pentru Neurochirurgie Modernă, CUI 33650441
Cod IBAN: RO28 BTRL RONC RT02 6204 3101
Bancă: Banca Transilvania, Sucursala Delea Veche

Donează online

Accesul social a fost, de la început, cea mai importantă componentă a viziunii noastre generale. A devenit evident faptul că putem optimiza accesul social la serviciile BRAIN Institute doar prin creșterea institutului nostru. Astfel, a apărut Programul de Supraspecializare în Neuro-oncologie, care oferă șansa unui număr sporit de pacienți să primească tratament de calitate la BRAIN Institute. Odată cu înființarea Fundației Pentru Neurochirurgie Modernă, pacienții cu probleme neuro-oncologice care nu au posibilitatea să plătească serviciile noastre sunt operați gratuit, în măsura în care resursele noastre ne-o vor permite.

Mulțumim donatorilor noștri care extind cercul celor ce ne ajută să oferim serviciile noastre celor mai puțini norocoși.

Pentru realizarea donațiilor online este necesar un card bancar Visa sau MasterCard. Sistemul de procesare a plăților online cu cardul este simplu de folosit și sigur. Veți fi redirecționat către pagina securizată de plată, unde veți introduce datele de card; acestea nu sunt stocate pe serverele de procesare a plății, ci sunt trimise direct către banca procesatoare.

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit

Prin completarea și depunerea Formularului 230, ai posibilitatea de a redirecționa impozitul pe venit unei organizații non-profit. Termenul de depunere este până la 25 mai 2024, la registratura organului fiscal sau la oficiul poștal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire. Aici găsești adresa administrației financiare de care aparții cu domiciliul. 

  • Descarcă Formularul 230 completată cu datele Fundației pentru Neurochirurgie Modernă, dacă ai realizat venituri din salarii și pensii – și o poți depune la administrația financiară de care aparții.
  • Completează online Formularul 230 iar echipa Fundației se va ocupa să trimită formularul la ANAF.
 

Fii partener

Parteneriatul cu BRAIN Institute este un mod în care companiile sau alte fundații împărtășesc, împreună cu noi, angajamentul de a pune pe primul plan grija pentru pacienți. Prin asta înțelegem să punem umărul la crearea de parteneriate care să promoveze grija față de oameni, față de mediul înconjurator și față de lumea în mijlocul căreia ne desfășurăm activitatea. Suntem pregătiți să ne unim forțele pentru promovarea unor produse sau servicii care vizează calitatea și excelența.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne scrieți la adresa contact@braininstitute.ro.