Pentru urgențe medicale

Program de lucru call center:

L-V 8:00-20:00

Termeni și condiții

  1. Acceptul dumneavoastră

Accesând și utilizând site-ul: https://braininstitute.ro/ , acceptați, fără limitări aceste condiții și luați la cunoștință că orice alte acorduri între dumneavoastră în calitate de utilizator și Brain Institute, sunt înlocuite prin prevederile prezentelor Termeni și Condiții și implicit prin Politica de Confidențialitate.

Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări Termenii și Politicile prezentate în cadrul  https://braininstitute.ro/, va rugăm să părășiți acest site.

Accesarea sau vizitarea în continuare a Site-ului sau a oricărei pagini din acesta și/sau utilizarea Serviciului, precum și a oricărei componente a acestora constituie o acceptare în întregime și necondiționată a Termenilor și Condițiilor și a oricărei prevederi din acestea.

Prezentul document conținând termenii și condițiile de utilizare a Site-ului https://braininstitute.ro/ stabilește care sunt condițiile în care orice persoană poate vizita/accesa site-ului  https://braininstitute.ro/, ori poate utiliza în orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului.

În înțelesul Termenilor și Condițiilor: „Site” este denumit site-ul de internet https://braininstitute.ro/; „Administratorul Site-ului” este reprezentat prin Brain Institute cu sediul în București Sectorul 2, strada Tony Bulandra nr.27, în cadrul spitalului Monza-Ares, iar Utilizatorul sunteți dumneavoastră.

Utilizatorul înțelege și acceptă în mod expres, în întregime și necondiționat, prevederile acestor Termeni și Condiții (Contractul dintre Utilizator și Administratorul Site-ului) și înțelege să utilizeze Serviciul în strictă conformitate cu acestea. Utilizatorii care au furnizat datele cu caracter personal  în cadrul site-ului, înțeleg și acceptă că accesarea în continuare a Site-ului sau a oricărei pagini din cadrul acestuia, precum și a oricărei componente a acestora constituie o acceptare în întregime și necondiționată a Termenilor și Condițiilor și a oricărei prevederi din acestea; neacceptarea Termenilor și Condițiilor de către Utilizatorii menționați mai sus atrage obligația acestora de a înceta de îndată accesarea Site-ului.

2.Termeni generali

Trimiterea dosarelor medicale către echipele medicale/non medicale ale Brain Institute va oferă o viziune de ansamblu asupra stării de sănătate pe care o descrieți; însă această acțiune nu implică înlocuirea consultului medical de specialitate, care necesită consultarea în persoană a unui medic din sfera specialitățîi necesare diagnosticării fiecărui caz în parte.

Medicii din cadrul Brain Institute va vor oferi recomandări medicale pe baza materialelor și informațiilor trimise de Dumneavoastră în calitate de utilizator prin intermediul site-ului , ceea ce înseamnă că ele vor fi influențate de descrierea fiecărui utilizator în parte; din cauza acestui aspect impersonal trebuie să țineți cont de faptul că descrierea incorectă sau incompletă a simptomelor pe care le transmiteți echipei medicale poate să determine neadaptarea sfaturilor echipelor noastre medicale la starea dumneavoastră reală de sănătate. Prin urmare, trebuie să înțelegeți că, în ansamblul situațiilor care îi sunt aduse la cunoștință, echipa medicală nu poate diferenția cu exactitate acele forme grave de formele mai puțîn grave ale simptomelor descrise de dumneavoastră.

Răspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natură informativ medicală, adaptată cazurilor dumneavoastră particulare în măsura descrierii personale cât mai apropiate de starea reală a lucrurilor și nu pot fi considerate, în nici o situație, ca fiind asimilate unor consultații sau analize/investigații medicale de specialitate, prin urmare, informația medicală prezentată de site-ul nostru nu trebuie folosită că o alternativă a consultului medical realizat în persoană de către un medic.

De aceea, indicația noastră este ca în urma discuțiilor prealabile cu echipele noastre medicale, să va efectuați și o programare prin intermediul opțiunilor afișate pe frontpage-ul site-ului nostru.( Număr de telefon sau adresa de e-mail).

3.Drepturile de autor, garanții și limitări

Conținutul și elementele de grafică ale https://braininstitute.ro/,dar fără a se limita la acestea, transmis/e sub orice formă de și către Utilizatori (prin vizualizare directă pe Site, prin newslettere sau prin orice alte materiale legate direct sau indirect de Site) aparțîn Administratorului https://braininstitute.ro/ și partenerilor săi și reprezintă conținutul Site-ului.

Conținutul site-ului (date, imagini, texte, grafică, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe, dar fără a se limita la acestea,) este proprietatea Brain Hospital și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor.

Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept se pedepsește conform legilor în vigoare.

Conținutul site-ului www.brainhospital.ro  nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, aici incluzând și forma electronica, fără permisiunea obţinută anterior în scris de la reprezentanţîi legali ai Brain Hospital.  

Reprezentanții Brain Hospital îşi rezervă dreptul ca oricând să modifice parțial sau  întreg conţinutul informaţiilor prezentate pe site, fără notificarea prealabilă a utilizatorilor.

Utilizatorii care trimit prin intermediul site-ului informații personale sau materiale medicale sunt de acord să cedeze pe termen nelimitat toate drepturile de utilizare pentru analizarea cazului, atât echipelor medicale, cât non-medical implicate în  acest proces.

Utilizatorii înțeleg și acceptă că acest site le oferă și o platformă de comunicare cu echipele medicale, însă doar ei răspund pentru orice materiale, date și informații trimise prin intermediul site-ului indiferent de forma în care apar și pentru orice efecte care derivă din acestea.( fie că este vorba despre cele juridice,comerciale sau medicale)