Dr. Floricel Cristea

DR. FLORICEL CRISTEA

Medic primar neurolog

Dr. Floricel Cristea a lucrat în instituţii precum Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” între 2009-2014, Centrul Medical de Diagnostic și Tratament al Armatei „Academia dr. Ștefan Milcu” (sub jurisdicţia Ministerului Apărării Naţionale) între 2008-2009 și Ambulatorul Centrului Medical de Diagnostic și Tratament al Ministerului Justiţiei în perioada 2007-2008. Absolvent al UMF Târgu Mureș, dr. Floricel Cristea a obţinut calificarea de medic rezident și pe cea de medic specialist în neurologie de la UMF „Carol Davila” (București), apoi pe cea de medic primar de la UMF „Iuliu Haţieganu” (Cluj-Napoca).

Dr Floricel Cristea oferă consultații la BRAIN Institute, în zilele de marți, miercuri și joi între orele 10.00-18.00 și programările se pot face de luni până vineri între orele 09.00-17.00 la numărul de telefon 021.9968  sau la adresa de email neurologie@braininstitute.ro.

*Opinia medicală pentru cazurile de neurochirurgie este gratuită.

Tehnologie

BRAIN Institute dispune de tehnologie de diagnostic și chirurgie de ultimă oră.
Începând cu neuro-navigația, continuând cu monitorizarea nervoasă amănunțită,
și până la RMN disponibil intra-operator, dispunem de toate resursele necesare maximizării succesului nostru în ceea ce privește starea ta de sănătate.