Dr. Raluca Ghita

DR. RALUCA GHIȚĂ

Medic specialist ortopedie pediatrică

Dr. Raluca Alexandra Ghiță – medic specialist ortopedie pediatrică, face parte din echipa de chirurgie spinală robotică a BRAIN Institute -Spitalul Monza. Este Doctor în Științe medicale și Asistent Universitar la disciplina Chirurgie și Ortopedie Pediatrică în cadrul UMF ”Carol Davila” București.

A absolvit în 1993 cursurile Facultății de Medicină din cadrul Universității ”Carol Davila” București, a fost medic rezident ortopedie pediatrică între 2013-2017 în cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii ”Marie S. Curie” din București.  Consultă și tratează afecțiuni ortopedice la copii la spitalele Monza, Ponderas Academic Hospital și efectuează gărzi la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Marie S. Curie”.

Este medic specialist ortopedie pediatrică din 2018.

Dr. Raluca Alexandra Ghiță oferă consultații la Spitalul Monza miercuri între 16.00-19.00 și joia între 13.00-16.00 programările se pot face de luni până vineri între 9.00-17.00 la numărul de telefon 031.225.25.00 sau la adresa de email poliambulatoriu@spitalulmonza.ro .

*Opinia medicală pentru cazurile de neurochirurgie este gratuită.

Tehnologie

BRAIN Institute dispune de tehnologie de diagnostic și chirurgie de ultimă oră.
Începând cu neuro-navigația, continuând cu monitorizarea nervoasă amănunțită,
și până la RMN disponibil intra-operator, dispunem de toate resursele necesare maximizării succesului nostru în ceea ce privește starea ta de sănătate.