Dr. Sergiu Stoica

DR. SERGIU STOICA

Medic primar neurochirurgie

Dr. Sergiu Stoica, membru fondator BRAIN Institute din cadrul Spitalului Monza, coordonează direct echipa de neurochirurgie și supraveghează întreaga activitate medicală a institutului.

Dr. Sergiu Stoica are o experienţă de studiu și practică în domeniul neurochirurgiei vasculare și tumorale acumulată în centre universitare renumite din Franţa (Universitatea Henri Poincare din Nancy) și Canada (Spitalul Universitar Notre Dame din Montreal). Sub îndrumarea renumitului neurochirurg, Dr. Michel Bojanowski de la Spitalul Universitar din Montreal, Dr. Sergiu Stoica s-a ocupat, timp de trei ani, doar de chirurgia anevrismelor, a malformaţiilor arteriovenoase și a tumorilor cerebrale profunde. Întors în România, Dr. Sergiu Stoica a pus bazele și a coordonat departamentele de neurochirurgie de la Spitalul M.S. Curie, și apoi de la Spitalul Euroclinic. În anul 2013, acesta a primit Premiul „De profesie medic în România”, la Gala Medica 2013.

Dr Sergiu Stoica realizează anual peste 300 de intervenții chirurgicale având suportul a peste 52 de colegi specialiști ( medici, asistenți medicali, personal de suport) și grație infrastructurii și dotărilor de ultimă generație ale secției de neurochirurgie puse la dispoziție de Spitalul Monza: 2 săli de operație, 7 paturi ATI, 21 de rezerve.

Dr. Sergiu Stoica oferă consultații marți între orele 14.00-18.00 și pentru programări veți fi contactați de către echipa noastră în cel mai scurt timp, după ce ați trimis toate documentelor medicale ale pacientului, inclusiv investigațiile imagistice, prin aplicația de trimitere documente ”Scrie-i doctorului Sergiu Stoica” sau arhivate la adresa de mail nch@braininstitute.ro

Informații, confirmarea primirii documentelor de către echipa BRAIN Institute se pot obține de luni până vineri între orele 9.00-17.00 la numărul de telefon 021.9968.

*Opinia medicală pentru cazurile de neurochirurgie este gratuită.

Tehnologie

BRAIN Institute dispune de tehnologie de diagnostic și chirurgie de ultimă oră.
Începând cu neuro-navigația, continuând cu monitorizarea nervoasă amănunțită,
și până la RMN disponibil intra-operator, dispunem de toate resursele necesare maximizării succesului nostru în ceea ce privește starea ta de sănătate.