Dr. Ionela Codiță

Dr. Ionela Codiță

Medic primar neurolog

Dr. Ionela Codiță – medic primar neurolog, cu supraspecializare pe neurofiziologie EMG, EP si EEG, face parte din echipa de chirurgie spinală robotică a BRAIN Institute în cadrul Spitalului Monza. În cazul intervențiilor complexe la coloana vertebrală dr. Ionela Codiță se ocupă de neuromonitorizarea intraoperatorie. Este membră a Societății Internaționale de neurofiziologie Intraoperatorie (ISIN), a Societății române de Neurologie și din mai 2013 este Secretar al Asociației Societatea de Neurofiziologie Electrodiagnostică din România. A absolvit în 1995 cursurile Facultății de Medicină din cadrul Universității ”Carol Davila” București, a fost medic rezident în cadrul Spitalului de Urgență București între 1996-2000, iar din 2006 până în prezent este medic neurolog la Spitalul Universitar Elias.

 

Este medic primar neurolog din 2006 si unul din puținii specialiști medici din România cu competențe în neurofiziologie, supraspecializare făcută timp de 2 ani în San Donato Milanese și completată de stagii de pregătire în țară și în afara țării la Venetia, Roma – Italia, Uppsala – Suedia, Lisabona – Portugalia, Maastrich si Groeningen  – Olanda, Viena – Austria, Londra – UK,  Kobe – Japonia, Seoul – Korea. A publicat numeroase articole de specialitate fiind o prezență constantă la evenimentele medicale de profil din țară și strainătate.

Neurologia, ca specializare în medicină i-a plăcut încă din perioada liceului când era interesată de neurologie ca domeniu de cercetare, domeniu cheie, care ”ține în mână” tot corpul, de care depinde funcționalitatea întregului organism. În perioada în care a fost medic neurolog la Institutul National de Medicină Sportivă ( 2000-2006) și în care era mare nevoie de electrofiziolog în cazul institutului a avut șansa să primească o bursă de studiu în Italia unde s-a supraspecializat în electrofiziologie.

Ce inseamnă pentru dr. Ionela Codiță colaborarea cu echipa BRAIN Institute? Înseamnă colaborarea cu medici cu aceleași valori: seriozitate, dorința de perfecțiune și depășire, care duc lucrurile la bun sfârșit indiferent de toate provocările întâmpinate și șansa de a realiza lucruri foarte deosebite, care depășesc rutina de zi cu zi a unui specialist.

Dr. Ionela Codiță oferă consultații la Spitalul Universitar Elias.

*Opinia medicală pentru cazurile de neurochirurgie este gratuită.

Tehnologie

BRAIN Institute dispune de tehnologie de diagnostic și chirurgie de ultimă oră.
Începând cu neuro-navigația, continuând cu monitorizarea nervoasă amănunțită,
și până la RMN disponibil intra-operator, dispunem de toate resursele necesare maximizării succesului nostru în ceea ce privește starea ta de sănătate.