Dr. Silviu Oprescu

DR. SILVIU OPRESCU

Medic primar ORL

Dr. Silviu Oprescu, medic primar ORL din echipa BRAIN Institute are competențe în urgențele ORL, chirurgia endoscopică funcțională rinosinusală, chirurgia oncologică și chirurgia cervicală. A participat la numeroase si prestigioase comunicări științifice, simpozioane și congrese internaționale și naționale, a publicat lucrări în reviste de specialitate și a participat la ședințele lunare ale Societății Române de ORL. Absolvent al Colegiului Național „I.C. Brătianu – Pitești”, el a urmat cursurile Facultății de Medicină Generală din cadrul Universității „Carol Davila” București. Pasionat de ORL încă din primul an de facultate Dr. Oprescu a fost medic rezident în perioada 2011-2014 la Institutul de Fonoaudiologie și Chirurgie Funcţională ORL „Prof. Dr. Dorin Hociotă” . Din 2015 Silviu Oprescu activează în cadrul Spitalului Monza și Brain Institute efectuând si participând la sute de intervenții chirurgicale. În iulie 2020 Dr. Oprescu a devenit medic primar ORL. Domeniul personal de interes este reprezentat chirurgia funcțională endocopică rinosinuală, pentru care a participat la congrese și stagii de pregătire internaționale (Berlin, Londra, Milano). Este membru al Societății Române de ORL și Chirurgie Cervico-Facială.

 

 

Dr Silviu Oprescu oferă consultații la BRAIN Institute, în zilele de luni între orele 15.00-18.00, marți și miercuri între 7.40-9.00 și joi între 9.00-13.00 și programările se pot face de luni până vineri între orele 09.00-17.00 la numărul de telefon 021.9968 sau la adresa de email orl@braininstitute.ro.

*Opinia medicală pentru cazurile de neurochirurgie este gratuită.

Tehnologie

BRAIN Institute dispune de tehnologie de diagnostic și chirurgie de ultimă oră.
Începând cu neuro-navigația, continuând cu monitorizarea nervoasă amănunțită,
și până la RMN disponibil intra-operator, dispunem de toate resursele necesare maximizării succesului nostru în ceea ce privește starea ta de sănătate.