Dr. Bogdan Mocanu

DR. BOGDAN MOCANU

Medic primar ORL

Dr. Bogdan Mocanu este coordonator al echipei ORL la Brain Institute. Împreună cu dr Sergiu Stoica și dr Anca Vișan formează echipa dedicată abordului endoscopic transnazal al tumorilor de bază de craniu. Dr. Bogdan Mocanu urmat cursuri de perfecționare și specializare la Mayo Clinic (Minnesota, U.S.A.), Kopfklinik (Franfkurt, Germania), HNO, Kopf- und Halschirurgie Klinik (Erlangen, Germania) și Hopital FOCH (Paris, Franța). A fost Asistent Universitar la UMF Carol Davila București în perioada 2005-2015. Timp de 15 ani (2001 – 2015) și-a desfășurat activitatea în Institutul ORL Prof. Hociota București ca medic rezident, medic specialist, medic primar și în cele din urmă Directorul Medical al Institutului ORL “Prof. Dr. Hociota” (2011-2015).

 

Dr Bogdan Mocanu oferă consultații la BRAIN Institute vineri între orele 09.30-14.00 și programările se pot face de luni până vineri între orele 09.00-17.00 la numărul de telefon 021.9968 sau la adresa de email orl@braininstitute.ro.

*Opinia medicală pentru cazurile de neurochirurgie este gratuită.

Tehnologie

BRAIN Institute dispune de tehnologie de diagnostic și chirurgie de ultimă oră.
Începând cu neuro-navigația, continuând cu monitorizarea nervoasă amănunțită,
și până la RMN disponibil intra-operator, dispunem de toate resursele necesare maximizării succesului nostru în ceea ce privește starea ta de sănătate.