Dr. Amalia Ghergu

DR. AMALIA GHERGU

Medic specialist neurolog

Dr. Amalia Ghergu este medic asociat neurolog la Brain Institute. Absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie Carol Davila București, a făcut rezidențiatul la Spitalul Clinic Colentina, București. În perioada rezidențiatului a urmat mai multe cursuri de perfecționare organizate de Asociatia Europeana a medicilor Neurologi ( EAN) și este membru al mai multor asociații din cadrul EAN ( Rare Neurological Diseases, Movement Disorders, (Parkinson) , Stroke). În 2016 a participat ca voluntar la poriectul ”Caravana medicilor”. Din martie 2020, imediat după absolvirea examenului de medic specialist, având excelente recomandări din partea medicilor care au format-o în perioada rezidențiatului, s-a alăturat echipei BRAIN.

Dr. Amalia Ghergu oferă consultații la BRAIN Institute, în zilele de luni și vineri între orele 8.00-12.00 și programările se pot face de luni până vineri între orele 9.00-17.00 la numărul de telefon 021.9968  sau la adresa de email neurologie@braininstitute.ro.

*Opinia medicală pentru cazurile de neurochirurgie este gratuită.

Tehnologie

BRAIN Institute dispune de tehnologie de diagnostic și chirurgie de ultimă oră.
Începând cu neuro-navigația, continuând cu monitorizarea nervoasă amănunțită,
și până la RMN disponibil intra-operator, dispunem de toate resursele necesare maximizării succesului nostru în ceea ce privește starea ta de sănătate.