Dr. Raluca Mija

DR. RALUICA MIJA

Medic specialist neurochirurgie

Dr. Raluca Mija – medic specialist neurochirurg s-a alăturat în februarie 2022 echipei de chirurgie spinală BRAIN Institute. Din 2021 Dr. Raluca Mija este doctor în Științe Medicale la Universitatea din Berna, Elvetia și este neurochirurg acreditat de Societatea Elvețiană de Neurochirurgie și de Asociația Europeană a Societăților de Neurochirurgie. A absolvit în 2012 cursurile Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davilla” din București și a fost medic rezident neurochirurg la Secția de Neurochirurgie a Spitalului Elias, București, la Zentralklinik Bad Berka, Germania și la Clinica Universitară de Neurochirurgie Inselspital Berna, Elveția.

S-a supraspecializat în”Terapia durerii – Neuromodulare” tratament care poate fi realizat și în ambulator dar și cu internare prin tehnici minim invazive.

 

Dr. Raluca Mija realizează de asemenea și intervenții pentru: patologie degenerativă (hernia de disc, stenoze de canal vertebral, spondilolistezis), patologie traumatică (fracturi vertebrale), patologie tumorală (tumori vertebrale ale măduvei și ale nervilor spinali), patologie infecțioasă spinală (osteodiscită).

Grație infrastructurii și dotărilor de ultimă generație ale secției de chirurgie spinală puse la dispoziție de Spitalul Monza: sală de operație dotată cu cea mai modernă tehnologie și aparatură (microscop operator, neuronavigatie, robot Mazor, sistem de achizite O-arm, sisteme tubulare de traversare netraumatica a musculaturii, neurostimulare, etc.), dotărilor din secția de terapie intensivă și din rezervele pentru pacienți, dublate de experienta a peste 60 de colegi specialiști (medici, asistenți medicali, personal de suport) si polimorfismului echipei chirurgicale (neurochirurg, neurolog, ortoped spinal, ortoped pediatru) beneficiul pentru pacient este imens, recuperarea find mult mai rapida, cicatricile postoperatorii mult diminuate, riscul de infectie diminuat considerabil iar refacerea pe termen lung avand musculatura paravertebrală indemnă are o mai buna calitate.

Programările la consult la Dr. Raluca Mija se pot face de luni până vineri între orele 09.00-17.00 la numărul de telefon 021.9968 sau la adresa de email spinal@braininstitute.ro.

În cazul unor urgențe medicale și pentru programare la consult puteți trimite documentele medicale prin aplicația Scrie-i doctorului Raluca Mija sau arhivate la adresa de email spinal@braininstitute.ro și veți fi contactați de către echipa noastră în maxim 48 de ore.

Informații, confirmarea primirii documentelor de către echipa BRAIN Institute se pot obține de luni până vineri între orele 9.00-17.00 la numărul de telefon 021.9968.

*Opinia medicală pentru cazurile de neurochirurgie este gratuită.

Tehnologie

BRAIN Institute dispune de tehnologie de diagnostic și chirurgie de ultimă oră.
Începând cu neuro-navigația, continuând cu monitorizarea nervoasă amănunțită,
și până la RMN disponibil intra-operator, dispunem de toate resursele necesare maximizării succesului nostru în ceea ce privește starea ta de sănătate.