Pentru urgențe medicale

Radiologie si imagistică - Tasta 4

Program de lucru call center:

L-V 8:00-20:00

Sergiu_Stoica_02 A șasea ediție a masterclass-ului de neurochirurgie are ca temă „Tumorile benigne” și se va desfășura în intervalul 16-18 februarie 2018. Acest eveniment va reuni specialiști renumiți, cu practică internațională, care au expertize diferite în domeniul neurochirurgiei, al radiologiei și al anatomiei.

Programul științific cuprinde prezentări și workshopuri care au ca obiectiv să ofere o perspectivă globală asupra tumorilor benigne, de la dezvoltare până la modalități de tratament ale diferitelor tipuri: meningiom, neurinom acustic, adenom hipofizar și la nivelul nervilor periferici.

Dr. Sergiu Stoica va prezenta o lucrare ce ilustrează experiența profesională în cazul neurinoamelor de acustic. Ținând cont de faptul că printre participanți vor fi atât studenți, cât și medici, prezentarea va fi interactivă, acoperind de la noțiuni introductive până la studii de caz și va reda, într-un mod esențial și eficient, abordarea sa în cazul acestei tumori cerebrale benigne.

Studenții interesați vor avea oportunitatea de a participa la concursul NeuroQuiz, care constă în întrebări din neuroanatomie, iar primii trei care vor obține punctaj maxim, vor fi premiați cu volume de referință din domeniul neurochirurgiei.

Pentru a afla mai multe informații despre acest eveniment și participare, studenții și medicii pot consulta site-ul evenimentului.