Pentru urgențe medicale

Radiologie si imagistică - Tasta 4

Program de lucru call center:

L-V 8:00-20:00

O profesoară primește o a doua șansă la viață datorită unui fost elev

Doamna A, profesoară dedicată la Colegiul Național „Sfântul Sava”, nu se aștepta ca o simplă investigație medicală să se transforme într-o călătorie emoționantă spre o nouă viață. Totul a pornit de la o examinare CT de rutină, recomandată de medicul care îi monitoriza funcția tiroidiană.

Rezultatul a fost o descoperire neașteptată: un anevrism cerebral, o afecțiune potențial gravă, dar asimptomatică. Vestea a fost șocantă, dar a venit la timp, oferindu-i șansa unei intervenții prompte și a unei vindecări complete.

Destinul a condus-o către un neurochirurg care s-a dovedit a fi chiar un fost elev al Colegiului unde doamna A. predă.  Dr. Sergiu Stoica, de la Brain Institute, a analizat opțiunile și a recomandat o intervenție chirurgicală pentru tratarea anevrismului.

„Pur și simplu am descoperit acest anevrism pentru că așa a vrut Bunul Dumnezeu”, spune doamna A. „Medicul radiolog mi l-a recomandat pe Dr. Sergiu Stoica ca fiind singurul specialist din România care putea realiza o operație atât de complexă, fără complicații. Ulterior, am aflat că și o colegă de catedră a fost operată cu succes de domnul doctor, consolidând încrederea mea în el.”

„Am luat imediat decizia de a mă opera”, mărturisește doamna A. „Am simțit o conexiune specială cu domnul doctor, o încredere bazată nu doar pe profesionalismul său, ci și pe această legătură neașteptată. Dr. Stoica nu era doar un medic talentat, ci și un fost elev al Colegiului „Sfântul Sava”, unde predau de 25 de ani. Mai mult, a fost coleg cu fiica mea dar în generații diferite.”

Intervenția chirurgicală a decurs impecabil, prin implicarea intregii echipe medicale. Mulțumiri speciale au fost adresate de pacienta și pentru doamna Dr. Anca Vișan – medic primar neuroanestezie, care i-a fost alături pe toată perioada.

„Am fost operată cu sufletul, nu doar cu bisturiul”, spune doamna A cu emoție. „L-am simțit pe domnul doctor foarte aproape, la fel și întreaga echipă. M-am simțit în siguranță din prima clipă.”

Povestea doamnei A este o lecție de speranță și o dovadă a miracolelor care se pot întâmpla atunci când destinul te conduce către oamenii potriviți. Este o poveste despre a doua șansă la viață, despre profesionalism și dedicare, dar și despre conexiunile neașteptate care ne pot schimba destinul.