floricel cristea

Programare Neurochirurgie

Datorită numărului mare de pacienți care ne contactează zilnic pentru dr. Sergiu Stoica și pentru a putea răspunde tuturor solicitărilor în cel mai scurt timp, pentru a putea prioritiza urgențele și pacienții cu nevoi neurochirurgicale reale, BRAIN Institute a creat o aplicație prin care pacienții pot trimite direct doctorului Sergiu Stoica documentele lor medicale, investigațiile imagistice.

Acest mod de lucru este exclusiv în favoarea pacienților și eficientizează la maximum timpul de răspuns. Dr. Sergiu Stoica poate consulta în spital un număr limitat de pacienți în fiecare săptămână, restul timpului este alocat în totalitate intervențiilor chirurgicale efective, de aceea la consultații sunt programați imediat doar pacienții cu urgențe sau nevoi neurochirurgicale reale. Toți pacienții primesc un răspuns în maxim 24 de ore de la trimiterea documentelor medicale ( cu excepția zilelor de weekend sau a perioadelor de vacanță).

Opinia medicală este transmisă pacienților indiferent dacă afecțiunea lor poate fi sau nu poate fi tratată la BRAIN Institute.

Opiniile medicale pentru cazurile trimise Dr. Sergiu Stoica sunt gratuite.

Dr. Sergiu Stoica oferă consultații marți între orele 14.00-18.00 și pentru programări veți fi contactați de către echipa BRAIN Institute în maxim 24 de ore de la trimiterea documentelor medicale. Programările la consultații pot fi făcute DOAR după primirea în prealabil a tuturor documentelor medicale prin aplicația ”Scrie-i doctorului Sergiu Stoica” de pe braininstitute.ro, prin WeTransfer la adresa de email nch@braininstitute.ro după ce au fost în prealabil arhivate in .zip sau .rar, sau prin curier la adresa Str. Tony Bulandra nr 27, sector 2, București .

Pentru a verifica dacă documentele trimise au fost primite de echipa medicală puteți suna de luni până vineri între orele 9.00-17.00 la numărul de telefon 021.9968.