Programare neurochirurgie

Programare Neurochirurgie

Datorită numărului mare de pacienți care ne contactează telefonic sau ne trimit zilnic cazuri neurochirurgicale, BRAIN Institute a implementat un sistem de filtrare și triere, cu obiectivul de a acorda întâietate cazurilor urgente și de a prioritiza pacienții cu nevoi neurochirurgicale reale. Acest mod de lucru este exclusiv în favoarea pacienților și eficientizează la maximum timpul disponibil al echipei medicale. Spre exemplu, dr. Sergiu Stoica poate consulta în spital un număr limitat de pacienți în fiecare săptămână; restul timpului este alocat în totalitate intervențiilor chirurgicale efective, de aceea la consultații sunt programați doar pacienții cu urgențe sau nevoi neurochirurgicale reale. Și, indiferent dacă pacientul are sau nu o nevoie chirurgicală, va primi un răspuns în maxim 24 de ore de la trimiterea documentelor sale medicale și va fi îndrumat către un medic care poate trata afecțiunea sa. Opiniile medicale pentru cazurile trimise Dr. Sergiu Stoica sunt gratuite.

Dr. Sergiu Stoica oferă consultații marți între orele 14.00-18.00 și pentru programări veți fi contactați de către echipa BRAIN Institute în maxim 24 de ore de la trimiterea documentelor medicale.  Programările pot fi făcute doar după ce s-au trimis online toate documentelor medicale pentru cazul pacientului, prin aplicația ”Scrie-i doctorului Sergiu Stoica” sau arhivate la adresa de mail nch@braininstitute.ro.

Pentru a verifica dacă documentele trimise au fost primite de echipa medicală puteți suna de luni până vineri între orele 9.00-17.00 la numărul de telefon 021.9968.